Kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er om hvordan teknologien blir brukt av mennesker for å da utvikle roboter eller maskiner. I denne teknologien er det maskiner som gjør de menneskelige oppgavene eller det mennesker ikke er i stand til å gjøre. Det går gjennom teknologi og (AI) artificial intelligenc. Vi utvikler det mennesker ikke er stand til å gjøre og det er informasjonsteknologi som blir drevet et eget aktivitet som for eksempel selvkjørende biler som tesla eller iPhone når man spør etter Siri.

Tanker

Dette synes jeg er en positiv ting, fordi det annen type menneske som vi mennesker har behov til som selvkjørende biler som min mening blir tryggere enn å kjøre selv. Folk mener forskjellig, men jeg føler for det blir mindre kræsj og at det blir tryggere kjøring. Kunstig intelligens gjør hverdagen enklere fordi det er slags type teknologi som hjelper deg i hverdagen som google, pcer osv.

Det kan være negativt, fordi vi har sett hvordan teknologi kan gjøre i fremtiden. Plutselig så er det roboter som vi ikke får styrt.

Én kommentar til “Kunstig intelligens”

  1. Hei Huy!

    Du har fått med mye bra om kunstig intelligens og dine tanker rundt temaet er spennende, men kunne det vært litt lenger? Et godt innlegg bør ligge på rundt 800 ord.

    Gleder meg til å lese mer!

    Sivert, Studentassistent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *