Første del av DIG2103 oppsummert

Refleksjon

Nå er det slutten av delen av dette emnet som vi er snart ferdig med! Jeg vil da ser tilbake på hva vi gjort og reflektere dette. Detter første måneden vi har om dette emnet og starten av blogginga. Denne måneden jeg fått mye kunnskaper av det vi har skrevet om, som teknologi, hvordan man lager blogg og fått masse erfaringer av det.

Jeg har aldri vært interessert å lage blogg, men det er en måte lære om faglig stoff og har funnet ut at dette enn positiv måte å lære om nye ting. Det bidrar til at jeg lærer mye bedre og gjør dette morsom måte å lære på.

Denne måneden hart vi skrevet om de forskjellige temaene som er kunstig intelliggens, 3D print, platformtjenester og mer. De temaene kan du lese mer om i bloggen. Disse temaene har vi hatt i forelesningene og det har vært hjelpsom å følge med og videre i fremtiden så er det greit å ta med disse erfaringene videre.

Intressant tema

Det er veldig mange interessante temaer vi har hatt om i de forelesningene, men det som fikk mest oppmerksomhet var filterbobler og ekkokammer som jeg synest ga mye oppmerksomhet for meg. Dette temaet synest jeg ert veldig interessant, fordi det er tema som er en del av det du gjør hver dag og det er nettopp å være på sosiale medier der man kan bli påvirket eller sosiale medier som viser frem det du er mest interessert i uten å vite dette.

algoritmen er det som gjør det som passer mest for oss gjennom de sosiale mediene. Dette vil jeg nesten er skummelt fordi det gjør en research på deg og det skummelt at den vet såpass mye. Dette kan nesten bli brukt på å manipulere folk ved å hjernevaske deg ved algoritmen.

Avslutning

Jeg vil avslutte dette med å takke Arne Krokan for de intense ukene vi har hatt med blogginga og forelesningene vi har hatt. Gleder med til å forsette med blogginga videre:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *