3D print mulighet i fremtiden?

Hva er 3D print?

3D print er at den kopierer en vase eller ber maskinen lage en vase for eksempel. Det blir kopiert eller produsert en vase som er produsert med pulver, smeltet tråd, plastikk og andre materialer. Det blir produsert lag for lag, til den blir produsert som en vase. Det lager fysiske ting og vil lage et skulptur som man vil bygge.

Man kan finne ut hva man kan produsere som batman figur. Dette blir produsert gjennom en maskin som sagt, og når produktet er ferdig designet i maskinen kan man begynne å printe ut. Det kan ta flere dager eller noen timer før den blir ferdig, spørs hva som blir produsert.

hentet fra https://www.creality3dofficial.com/products/official-creality-ender-3-3d-printer

Fordeler

Dette kan være en fordel for industrier for å produsere varer på en effektiv måte fordi produktet blir produsert med mer hastighet, enn å lage det fra starten av og det vil være mer fleksibel, fordi en 3D printer kan nesten lage alt så lenge det innenfor det byggevolumet. Det kan også være lettere å erstatte andre deler som man ikke kan lage selv ved å eie 3D printer. Det kan oppfylle et dataprosjekt man har designet og printe det ut og det kan for eksempel være en bil man har designet, og bare 3D printe det ut for å se hvordan den kan bli.

Konsekvenser

Her så kan 3D printer lande på feil personer, som for eksempel at de begynner 3D printe våpen som kan skade seg selv eller andre. De kan ta seg tid for å bygge et våpen og dette blir også en billigere alternativ for å bygge et våpen fordi man kan 3D printe materialene.

Konsekvensen for 3D printer er at teknologien kan ta over menneskenes jobber og at videre i fremtiden så ender vi bare å 3D printe produkter istedenfor å lage produktene forhånd. Dette blir nettopp fordi industrier vil ha det mer effektivt og da vil det være mindre produksjonsjobber.

Min mening

Min mening om 3D printer er at det er en effektiv måte å produsere ting på, men det burde være lover og regler for hva man kan produsere med 3D printer fordi man kan produsere ting som kan være farlig og ulovlig. Sånne ting kan være våpen og 3D printet våpen så kan man skade selv og andre. I en annen side så vil jeg si at dette er en effektivt måte å produsere varer som man ikke får selv lagd og at dette kan være fremtiden.

I en annen side tror jeg dette vil påvirke fremtiden ved å bygge noe man ikke selv istand til å lage. Det gjør det effektiv for industriene, men eneste som jeg ser negativt i det er folk som kan miste jobben på grunn av 3D printeren kan ta over produksjonsjobber.

Én kommentar til “3D print mulighet i fremtiden?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *