Første blogg

Første blogginnlegg så vil jeg snakke om hvordan mine erfaringer har vært om å være student i en pandemi og vil snakke om hva som har vært positivt og negativt under pandemien.

Det har skjedd mye under pandemien, men det har skjedd mye positivt som for eksempel crypto. Der investerer mange inn i fordi etter når pandemien kom så måtte man være isolert. Der har folk brukt tid til å investere og med tanke man kan gjøre det gjennom det digitale. Det digitale har bidratt mye i pandemien når det kommer til møter, forelesninger og jobb. Der har det blitt brukt zoom og andre sosiale medier for å holde kontakt. Vi har brukt mye tid på det digitale, og det har gjort at vi har funnet mer ting og kunnskap i det digitale. Når det kommer til forelesninger vil folk si det er negativt å ikke møte opp, men i den andre siden så ser jeg det som positivt. Nettopp fordi det blir tatt opptak av forelesningene og det blir enkelt å repetere forelesningen og se gjennom igjen om det var noe man ikke forsto.

Det som har vært negativt med pandemien er at folk vil savne det sosiale og når man for begynner på høyskolen blir det vanskelig å bli kjent med folk i klassen, fordi man ikke får møtt opp på skolen og du vil møte kanskje bli kjent med andre også. Et sosialt liv mener jeg kanskje er det viktigste fordi jeg er en person som ikke klarer å være inne hele tiden, men henge med andre kompiser og gjøre ting. For studenter så har det kanskje blitt vanskelig å bli kjent med hverandre, men så fort pandemien er helt over så kan vi begynne bli sosiale sammen. .

Én kommentar til “Første blogg”

  1. Hei Huy!

    Gratulerer med publisering av første blogginnlegg – godt jobbet!

    Det er spennende å lese om din erfaring som koronastudent. Du har fått satt opp en fin nettside og jeg gleder meg til å lese mer fra deg! I neste blogginnlegg ønsker jeg at du bruker noen relevante bilder og underoverskrifter!

    Lykke til med neste blogginnlegg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *